Peutz op Vakbeurs Energie 2016

22-09-2016

Op 4, 5 en 6 oktober 2016 vindt in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch de Vakbeurs Energie 2016 plaats. Op deze beurs vindt u alles over energiebesparing en duurzaamheid. Wij zullen er dit jaar wederom met een grote stand aanwezig zijn. Kom naar onze stand in hal 5, stand nummer B027.

Wij bespreken alle energie-, milieu- en duurzaamheidsaspecten graag verder met u. Ook informeren wij u graag over recente ontwikkelingen als verplichte energieaudits voor grote ondernemingen (EED) of onze mogelijkheden om voor u een energielabel te verzorgen of uw gebouw te certificeren met GPR Gebouw. Tevens zal elke dag één van onze BREEAM-experts aanwezig zijn om uw specifieke BREEAM-vragen te beantwoorden, zowel voor nieuwbouw- of renovatieprojecten (BREEAM Nieuwbouw & Renovatie) als voor bestaande bouw (BREEAM In Use).

Voor geïnteresseerden is het door Peutz opgestelde “Inspiratieboek Duurzame kantoren” af te halen bij onze stand.

U kunt in onze stand natuurlijk ook terecht voor informatie over al onze andere vakgebieden zoals luchtkwaliteit en geluid, ruimtelijke ordening, Wabo, vergunningen, brandveiligheid en tal van andere expertise-gebieden.

Gratis toegang

Graag stellen wij u in de gelegenheid om een gratis bezoek te brengen aan de beurs, die wellicht ook voor u interessant is. Bent u voornemens de beurs te bezoeken, dan kunnen wij voor u een toegangsbewijs verzorgen. Op deze manier heeft u én gratis toegang tot de beurs én bij de ingang van de beurs snelle doorgang. Bij de ingang van de beurs krijgt u een beursplattegrond zodat u ons gemakkelijk kunt vinden. Hiervoor kunt u contact opnemen via info [at] peutz.nl (subject: Peutz%20op%20Vakbeurs%20Energie) (info[at]peutz[dot]nl). Kijk voor meer informatie op www.energievakbeurs.nl. U vindt daar ook de actuele deelnemerslijst en een programma van voordrachten en seminars.

Contactpersoon: j.hesen [at] peutz.nl (subject: Peutz%20op%20Vakbeurs%20Energie) (Jeroen Hesen)