Relatiemiddag ruimtelijke ordening, milieu en veiligheid

08-03-2016

Peutz organiseert op 20 april 2016 weer een relatiemiddag, waarbij wij u graag bijpraten over de veranderingen op het gebied van ruimtelijke ordening, milieu en veiligheid. Dit jaar is het spectaculaire nieuwe Nationaal Militair Museum in Soesterberg het decor voor de bijeenkomst.

De economische crisis heeft grote gevolgen gehad voor bouwend en ondernemend Nederland. Door de toegenomen vraag ontstaan er weer nieuwe uitdagingen in hergebruik, renovatie en duurzaamheid. Ook productiebedrijven bereiden zich voor op een nieuwe periode van groei. Bedrijfstijden worden verlengd, productielijnen uitgebreid en bedrijfsterreinen worden verder ontwikkeld.

Ondertussen worden door de overheid de omgevingsregels weer veranderd. Passen de nieuwe kaders voor ruimtelijke ordening en milieu wel bij de hernieuwde ambities van ondernemend en bouwend Nederland? Wij praten u graag bij op onze relatiebijeenkomst.

U krijgt een praktisch overzicht van de juridische en technische wijzigingen op het gebied van RO, milieu en veiligheid en een kijkje in de nabije toekomst van de nieuwe Omgevingswet.

Aanmelden

U bent van harte welkom op onze bijeenkomst op woensdag 20 april 2016 in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. U kunt zich inschrijven op www.nieuwekaders.nl