Laboratorium voor Akoestiek

Wie een goede akoestische omgeving wil ontwerpen, moet de akoestische eigenschappen van materialen en constructies kennen. Peutz treedt al jaren op als adviseur voor constructeurs, en voor producenten en leveranciers van akoestische materialen. Op basis van gekwalificeerde metingen, adviseren we over gewenste of noodzakelijke ingrepen en verbeteringen.

Uniek akoestisch lab

Ons Laboratorium voor Akoestiek is het eerste akoestisch laboratorium in Nederland met een accreditatie volgens ISO/IEC 17025 (door RvA onder registratienummer L334).

Gekwalificeerde metingen, bruikbare resultaten

Doordat we gebruikmaken van gekwalificeerde testruimten, -faciliteiten en -methoden, bent u verzekerd van meetresultaten die in heel Europa geldig zijn. Onze meetresultaten kunnen ook gebruikt worden bij de CE-markering van bouwproducten. Peutz is erkend als Notified Body door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties onder nummer NB 2264.

Wat we daar doen, waarom we het doen en hoe we het doen in 1 minuut uitgelegd door onze adviseur Theo Scheers

Laboratorium voor akoestiek België

Het laboratorium voor akoestiek in Hooglede is BELAC-geaccrediteerd (451-TEST) volgens ISO 17025 voor een uiteenlopende scope aan testen. Zie www.daidalospeutz.be voor meer informatie.