Industriedag 2022

11-07-2022

Met zo'n 70 collega's hebben we een inspirerende 'Industriedag 2022' gehad in het auditorium van Schiphol. Het was fijn om alle collega's van de verschillende vestigingen weer live bij elkaar te hebben! We hebben veel kennis uitgewisseld en er zijn weer frisse nieuwe ideeën ontstaan.

Onderwerpen als duurzaamheid, gezondheid en veiligheid vragen continu onze aandacht en in dat kader heeft gastspreker Hans van Grootel, Senior Environmental Advisor van Schiphol, ons wegwijs gemaakt in het ingewikkelde gebruik van de diverse start- en landingsbanen. Aansluitend nam collega Edwin Buikema ons mee in de wereld van het geluid van proefdraaiende vliegtuigen. Tom Jongema ging in op het benutten van openbare 3D informatie in rekenmodellen. Wim van der Maarl vertelde ons alles over smart monitoring en artificial intelligence bij geluid- en trillingmetingen. Thomas Kraaijenbrink benadrukte de rol die veiligheid speelt in ons werk en Paul van Vugt zette al onze kwaliteitssystemen uiteen.

Industriedag 2022

Na een frisse update over de nieuwe Omgevingswet van Irene Kalverboer volgde een interactieve workshop onder leiding van Eugène De Beer. In deze sessie hebben we ons verplaatst in de rol van vergunningverlener, ondernemer, KAM-manager en projectontwikkelaar. Wat betekent deze wet specifiek voor hen en hoe kunnen wij hen maximaal ondersteunen met onze advieswerkzaamheden.