Milieu 2012: Veiligheid bij de opslag van gevaarlijke stoffen

18-09-2012

Op 9, 10 en 11 oktober 2012 vindt in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch de Vakbeurs Milieu 2012 plaats. Peutz is op de vakbeurs aanwezig en verzorgt een lezing over veiligheidsaspecten bij de opslag van gevaarlijke stoffen.

Aan de hand van onder meer PGS-15 komen relevante veiligheidsaspecten aan de orde, variërend van een correcte wijze van opslag tot en met risico-contouren rondom een opslag of inrichting.

Lezing en stand
Bezoek de lezing van Christiaan Dahrs op donderdag 11 oktober om 14.30 uur (locatie Theater) of kom naar onze stand, nummer 530 op het Kennisplein Lucht en Geluid. Wij bespreken alle veiligheidsaspecten bij de opslag van gevaarlijke stoffen graag verder met u. U kunt in onze stand terecht voor meer informatie over diverse andere vakgebieden zoals luchtkwaliteit en geluid, ruimtelijke ordening en overige milieugerelateerde vragen.

Gratis toegang
Wij stellen u in de gelegenheid om een gratis bezoek te brengen aan de beurs. Als extra voordeel kunt u tevens de naastgelegen vakbeurs Energie bezoeken, daar vindt u alles over energiebesparing en duurzame energie. Bent u van plan de beurs te bezoeken, dan kunt u zich digitaal inschrijven via deze link. Op deze manier heeft u gratis en snel toegang tot de beurs. Bij de ingang krijgt u een beursplattegrond zodat u ons gemakkelijk kunt vinden. Kijk voor meer informatie op www.milieuvakbeurs.nl Daar vindt u ook de actuele deelnemerslijst en het volledige programma van voordrachten en seminars.

Contactpersoon: j.hesen [at] mook.peutz.nl (Jeroen Hesen)