Peutz op Vakbeurs Main Industry TT Hall Assen

24-10-2017

Peutz is dit jaar vertegenwoordigd met een stand (nr. 122) op Main Industry; dé nieuwe vakbeurs voor de maakindustrie in Noord en Oost-Nederland. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand nr. 122. Beide dagen zullen onze adviseurs aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. U kunt in onze stand natuurlijk terecht voor informatie over al onze vakgebieden zoals luchtkwaliteit en geluid, ruimtelijke ordening, Wabo, vergunningen, brandveiligheid en tal van andere expertise-gebieden.

Op de beursvloer van Main Industry zijn alle sectoren binnen de maakindustrie vertegenwoordigd, waarbij Smart Industry, maintenance en energie belangrijke trefwoorden zijn. Ook is er een interessant randprogramma met diverse kennissessies en workshops.

Main Industry is op woensdag 8 en donderdag 9 november geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Meer informatie over de beurs, de deelnemerslijst en het programma vindt u op www.mainindustry.nl

Bestel vandaag nog uw GRATIS entreekaarten (de normale toegangsprijs bedraagt € 15,- p.p.). Uw unieke bestellink. Tot ziens op 8&9 november!