milieuvergunning

Lidl supermarkten/distributiecentra

Lidl is een internationaal opererende supermarktketen, is sinds 1995 in Nederland actief en heeft momenteel ruim 400 winkels in Nederland. Voor de distributie van goederen over deze winkels zijn zes distributiecentra gerealiseerd (in Tiel, Weert, Heerenveen, Etten-Leur, Zwaag en Waddinxveen).

Bijdrage van Peutz

Peutz heeft een aantal distributiecentra geadviseerd qua milieuvergunningaanvragen, met de daarbij behorende technische onderzoeken op het gebied van geluid, brand- en externe veiligheid, bodem.

Bijlmer Sportcentrum

Het Bijlmer Sportcentrum (BSC) in Amsterdam Zuidoost bestaat uit een overdekt recreatie zwembad en wedstrijdbad (25 meter) met publieke tribune, een sporthal NOC*NSF met publieke tribune die ook geschikt is voor dance events, diverse fitness­ruimten, horeca, een multifunctionele ruimte en kantoren. Het BSC vervangt de verouderde sportaccommodatie. Het gebouw ligt in het nieuwe centrum van stadsdeel Zuidoost en bepaald mede het karakter van het centrale Anton de Komplein. Het BSC accommodeert sport, recreatie en maatschappelijke voorzieningen tegelijk.

Bernhoven ziekenhuis

Het Bernhoven ziekenhuis bestaat uit meerdere bouwdelen met elk een eigen specifieke functie, die onderling verbonden zijn. Het gebouwontwerp heeft een flexibele inrichting zodat het eenvoudig kan inspelen op mogelijke veranderingen in de zorg. Het moderne gebouw omvat onder meer een entreegebouw, een consulting omgeving, een hotelgebouw, een onderzoeksgebouw en een Hot Floor gebouw met onder andere de operatiekamers en de intensive care. Het facilitaire en medisch ondersteund deel van het ziekenhuis is gehuisvest in een apart gebouw.

Abonneer op milieuvergunning