Cursusaanbod

Incompany cursusaanbod

Peutz Academy verzorgt incompany cursussen op vakgebieden waarin Peutz door de jaren heen veel kennis heeft opgedaan en de actuele ontwikkelingen bijhoudt (akoestiek, lawaaibeheersing, trillingstechniek, bouwfysica, duurzaam bouwen, wind- en milieutechnologie, veiligheid en arbeidsomstandigheden). Op deze pagina staat een actueel overzicht van de incompany curssussen die Peutz Academy aanbiedt.

Wilt u op de hoogte blijven van de incompany cursussen die Peutz Academy verzorgt, meld u dan aan voor de Peutz Actueel Peutz Actueel


Inhouse / locaties volgen
€ 950,00 (ex btw)

Cursusprogramma

De cursus geeft inzicht in de fenomenen die bij brand aan de orde zijn. Ook wordt ingegaan op de methodes die worden gebruikt om de effecten van een brand te tonen. Daarbij wordt concreet ingegaan op de fenomenen die optreden tijdens (het ontstaan van) een brand en mogelijke maatregelen om de gevolgen te beperken. Door oefening tijdens de cursus leert u uzelf kritische vragen te stellen over brandveiligheid. Aansluitend wordt ingegaan op de wijze waarop in de regelgeving de verschillende verschijnselen zijn vastgelegd in eisen en voorwaarden.

€ 3.250,00 (ex btw)

Cursusprogramma

De training geeft praktisch inzicht in de meet- en rekenmethoden om het geluid in de omgeving vanwege inrichtingen te kunnen bepalen. Na deze training bent u in staat brongerichte geluidmetingen uit te voeren en te verwerken, geluidvermogens te berekenen en een akoestisch rekenmodel op te stellen en te beoordelen. 
Behandeld worden o.a.: