Wij nodigen u uit: symposium met live brandproef

29-10-2013

Ed Nijpels opent woensdag 11 december het nieuwe laboratorium voor brandveiligheid van Peutz. De opening gaat vergezeld van een minisymposium en een spectaculaire live brandproef.

Peutz’ nieuwe laboratorium voor brandveiligheid in Mook is een feit. Met de nieuwbouw van dit laboratorium wordt de capaciteit sterk vergroot en komen wij tegemoet aan de toegenomen vraag uit de markt. Naast de oven voor gecertificeerde brandproeven is er een multifunctionele ruimte voor anderssoortige proeven, bijvoorbeeld aan de brandveiligheid van daken of de effectiviteit van blussystemen.

Komt u ook?

Wij nodigen u graag uit om op woensdag 11 december 2013 te komen kijken naar ons nieuwe ‘brandlab’ en deel te nemen aan het minisymposium dat wij die dag organiseren. Aan het eind van de middag zal Ed Nijpels, voorzitter van NLIngenieurs, het laboratorium officieel openen. Daarna kunt u onder het genot van een drankje een spectaculaire brandproef meemaken.

Indien u gebruik maakt van deze uitnodiging, wilt u dan zo vriendelijk zijn ons dat vóór 30 november te laten weten? U kunt zich aanmelden via www.hetnieuwebrandlab.nl of via 024-3570707. Wij zien u graag tegemoet op 11 december.