Wij staan op de milieulaan van de vakbeurs Energie

27-08-2013

Op 24, 25 en 26 september 2013 vindt in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch de vakbeurs Energie 2013 plaats. Uniek is dat de vakbeurs Milieu dit jaar als Milieulaan is opgenomen in de vakbeurs Energie. Wij zullen er met een eigen stand aanwezig zijn.U vindt nu alles over energiebesparing, milieu en duurzaamheid op één beurs. Kom naar onze stand in Hal 2 (Dienst en Advies), stand nummer D008 (direct nabij de Milieulaan). Wij bespreken alle energie-, milieu- en duurzaamheidsaspecten graag verder met u.

Duurzaamheid

Elke dag zal één van onze BREEAM-experts aanwezig zijn om uw specifieke duurzaamheidsvragen te beantwoorden. U kunt in onze stand natuurlijk ook terecht voor informatie over al onze andere vakgebieden zoals luchtkwaliteit en geluid, ruimtelijke ordening, Wabo, vergunningen, brandveiligheid en tal van andere expertise-gebieden.

Regel uw kaarten via ons

Graag stellen wij u in de gelegenheid om een gratis bezoek te brengen aan de beurs, die wellicht ook voor u interessant is. Bent u voornemens de beurs te bezoeken, dan kunt u digitaal inschrijven via deze link. Op deze manier heeft u gratis toegang tot de beurs en bij de ingang van de beurs snelle doorgang. Bij de ingang van de beurs krijgt u een beursplattegrond zodat u ons gemakkelijk kunt vinden. Kijk voor meer informatie op www.energievakbeurs.nl. U vindt daar ook de actuele deelnemerslijst en een programma van voordrachten en seminars.

Contactpersoon: j.hesen [at] peutz.nl (subject: bericht%20op%20de%20website%3A%20energievakbeurs) (Jeroen Hesen
)