Honderdste partner Duurzaam Gebouwd

28-11-2012

Tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres van 15 november in Arnhem heeft het Kennisplatform Duurzaam Gebouwd met adviesbureau Peutz haar 100ste partner mogen verwelkomen.

Beide benen op de grond
Het Kennisplatform Duurzaam Gebouwd is inmiddels uitgegroeid tot een serieus platform op het gebied van duurzaam bouwen in Nederland en België. “Duurzaamheid – maar dan in de volle breedte – wordt voor ons de laatste jaren een steeds belangrijker speerpunt. Het onderwerp krijgt meer en meer een discipline-overstijgend karakter en sluit daardoor goed aan bij wat we al jaren doen. Namelijk verder kijken dan je neus lang is, dwarsverbanden leggen waar anderen ze niet zoeken, maar wel met beide benen op de grond,” aldus Willem Wormgoor, duurzaamheidsexpert bij Peutz.

“Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid concreet moet blijven en vooral een onderbouwde meerwaarde moet hebben – en dat is niet alleen op de korte termijn. Of je het nou over duurzame energietechnieken hebt, over duurzaam materiaalgebruik, of over het periodiek herijken van uitgangspunten en zonodig gebouw en installaties bijsturen of aanpassen aan veranderende omstandigheden.”

Gezamenlijke doelstelling
Adviesbureau Peutz is dan ook verheugd zich de 100ste partner van het platform te mogen noemen en wil graag bijdragen aan de gezamenlijke doelstelling om de verduurzaming in de sector een flinke sprong vooruit te helpen.

Het Platform Duurzaam Gebouwd vindt u hier.

Contactpersoon: c.esmeijer [at] peutz.nl (subject: %5Bwebsite%5D%20100ste%20partner%20DG) (Casper Esmeijer)