Vakbeurs Energie 2017

14-09-2017

Op 10, 11 en 12 oktober 2017 vindt in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch de Vakbeurs Energie 2017 plaats. Op deze beurs vindt u alles over energiebesparing en duurzaamheid. Wij zullen er dit jaar wederom met een grote stand aanwezig zijn. Kom naar onze stand in hal 3, stand nummer D.047. Wij bespreken alle energie-, milieu- en duurzaamheidsaspecten graag verder met u en zullen u kennis laten maken met de mogelijkheden die onze laboratoria voor bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en windtechnologie u kunnen bieden. Tevens zal elke dag één van onze BREEAM-experts aanwezig zijn om uw specifieke BREEAM-vragen te beantwoorden.

U kunt in onze stand natuurlijk ook terecht voor informatie over al onze andere vakgebieden zoals luchtkwaliteit, ruimtelijke ordening, bouwfysica, brandveiligheid, akoestiek en tal van andere expertise-gebieden.

Gratis toegang

Graag stellen wij u in de gelegenheid om een gratis bezoek te brengen aan de beurs, die wellicht ook voor u interessant is. Bent u voornemens de beurs te bezoeken? Wij verzorgen t/m vrijdag 6 oktober 2017 voor de eerste 25 aanmeldingen een gratis toegangsbewijs. Op deze manier heeft u én gratis toegang tot de beurs én bij de ingang van de beurs snelle doorgang. Bij de ingang van de beurs krijgt u een beursplattegrond zodat u ons gemakkelijk kunt vinden. Hiervoor kunt u een e-mail sturen aan e.nieuwenkamp [at] peutz.nl (subject: Vakbeurs%20Energie%202017) (e[dot]nieuwenkamp[at]peutz[dot]nl). Kijk voor meer informatie op www.energievakbeurs.nl. U vindt daar ook de actuele deelnemerslijst en een programma van voordrachten en seminars.

Contactpersoon: j.hesen [at] peutz.nl (subject: Vakbeurs%20Energie%202017) (Jeroen Hesen)