Bijeenkomst Bedrijven & Bestemmingsplannen 8 en 9 oktober

15-08-2013

Van Iersel Luchtman Advocaten en ingenieursbureau Peutz organiseren op 8 en 9 oktober 2013 voorlichtingsbijeenkomsten over de gevolgen die een nieuw bestemmingsplan kan hebben voor een bedrijf. Loopt er bij u in de omgeving een bestemmingsplanprocedure, zorg dan dat u er bij bent.

Spelregels veranderen

De spelregels voor ruimtelijke ordening veranderen tijdens het spel. Het kan zomaar gebeuren dat een onderneming van de ene dag op de andere niet meer mag uitbreiden omdat de gemeente vlakbij woningen wil bouwen. Of dat een bedrijf, nadat er jarenlang geen vuiltje aan de lucht was, door een wijziging van het bestemmingsplan op papier ineens overlast geeft. En na verloop van tijd is dat onherroepelijk en veelal onaanvechtbaar.

Die dingen gebeuren en vaak zijn ze te voorkomen door tijdig actie te ondernemen. Hoe? Dat vertellen wij u graag op een van onze voorlichtingsbijeenkomsten. U krijgt een praktisch overzicht van de juridische en technische mogelijkheden van bestemmingsplannen en milieuzonering en een kijkje in de nabije toekomst van de nieuwe Omgevingswet.

Aanmelden

U bent van harte welkom op een van onze bijeenkomsten op dinsdag 8 of woensdag 9 oktober in 's-Hertogenbosch. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De officiële uitnodiging wordt over enkele weken verstuurd, maar u kunt zich nu alvast inschrijven op www.bestemmingbedrijf.nl