Dag van de Bouw bij nieuwe concertzaal Musis Sacrum

01-06-2016

Tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 4 juni 2016 opent Mertens Bouwbedrijf om 10.00 uur het bouwterrein van de nieuwe concertzaal van Musis Sacrum en kan er een kijkje worden genomen op de bouwplaats.
Peutz is hierbij aanwezig met presentatiemateriaal om bezoekers een goede indruk te geven van wat er allemaal vooraf gaat aan het ontwerpen van het gebouw.

Bezoek de bouwplaats van het “nieuwe” Musis Sacrum

Bezoekers kunnen zich melden tussen 10.00 en 16.00 uur bij de hoofdingang van Musis Sacrum aan de Velperbinnensingel. Er zullen rondleidingen worden verzorgd door het bestaande “oude” Musis Sacrum en over de bouwplaats van het “nieuwe” Musis Sacrum.
Bezoekers krijgen op deze manier een goede kijk op de totstandkoming van één van de mooiste en meest bijzondere concertzalen van Nederland.

Verder staat er voor kinderen een springkussen klaar, kan de bouwplaats vanuit de lucht worden bekeken en verzorgt een afvaardiging van het Gelders Orkest een kort optreden op de bouwplaats om 12.00, 13.00 en 14.00 uur.

Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, de branchevereniging van bouw- en infrabedrijven. Eén keer per jaar stellen de aangesloten leden hun mooiste en meest bijzondere bouwplaatsen open voor het publiek. Bezoekers kunnen dan een kijkje nemen op een bouwlocatie die normaliter afgesloten is met een bouwhek.

Klik hier voor meer informatie.