Ingebruikname extra SBI trolley (EN 13823)

05-02-2019

Peutz heeft een extra SBI trolley in gebruik genomen voor het testen van het brandgedrag van materialen conform EN 13823, één van de belangrijkste testen voor het classificeren van het brandgedrag conform EN 13501-1. Door de extra trolley is de testcapaciteit voor het uitvoeren van SBI testen aanzienlijk uitgebreid.

Peutz beschikt over een aantal geaccrediteerde en genotificeerde laboratoria en weet zich continu te blijven ontwikkelen om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van opdrachtgevers.

SBI trolley in beeld

Klik hier voor beelden van de ingebruikname van de extra SBI trolley.

Accreditatie Laboratorium voor Brandveiligheid

Het Peutz Laboratorium voor Brandveiligheid is door de Nederlandse Raad voor Accreditatie onder meer geaccrediteerd voor het bepalen van het brandgedrag van de meeste bouwproducten. De accreditatie conform NEN-EN-ISO/IEC 17025 (RvA registratienummer L505) en aanwijzing als Notified Body (NB 2264) geven u de zekerheid dat gebruik wordt gemaakt van gekwalificeerde testruimten, -faciliteiten en -methoden. De verkregen resultaten zijn geldig en bruikbaar in alle Lidstaten van de Europese Unie en kunnen als basis worden gebruikt voor CE-markering van bouwproducten.

Advisering door Peutz

Voor meer informatie over wat onze adviseurs voor u kunnen betekenen, kunt u contact opnemen met n.vandijk [at] peutz.nl (Niek van Dijk) of m.vandreumel [at] peutz.nl (Maarten van Dreumel).