3x Peutz op het Congres Geluid, Trillingen en Luchtkwaliteit

04-11-2013

Wij verzorgen drie presentaties op het congres geluid, trillingen en luchtkwaliteit. Basjan Snoeij presenteert eisen aan en ontwerp van trillingarme laboratoriumvloeren. Jeroen van Hees gaat in op geluidreductie en -monitoring van crossmotoren. Edwin Buikema behandelt ontwikkelingen op het gebied van anti-geluid.

Het congres en de bijbehorende beurs worden gehouden in Nieuwegeins Business Center op 5 en 6 november 2013.

Trillingarme laboratoriumvloeren

Basjan Snoeij over trillingarme laboratoriumvloeren: "Een tiental jaar geleden was een enkele onderzoeksgroep de trotse bezitter van een elektronenmicroscoop, opgesteld in een afgelegen ruimte onderin de kelder van het gebouw. Tegenwoordig worden complete onderzoeksgebouwen ontwikkeld met als enig doel het huisvesten van grote oppervlakten hoogwaardige onderzoeksruimten met microscopen, spectrometers en deeltjesversnellers opgesteld in rijen. Bij de ontwikkeling van een nieuw laboratoriumgebouw toont het gebouwprogramma een grote diversiteit aan gebruikers, functies en activiteiten. Een goede definitie van de eisen, een integrale afstemming van de indeling van het gebouw en een onderbouwd vloerontwerp maakt het mogelijk een gebouw te ontwikkelen dat klaar is voor nieuwe technieken en onderzoeksopstellingen."

Meer informatie

Het programma is te downloaden via deze link of via de website van het congres. Wilt u nog eens napraten over deze onderwerpen, neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Contactpersonen: b.snoeij [at] peutz.nl (subject: %5Bwebsite%5D%20nieuwsitem%20GTL%202013) (Basjan Snoeij), j.vanhees [at] peutz.nl (subject: %5Bwebsite%5D%20GTL%202013) (Jeroen van Hees) en e.buikema [at] peutz.nl (subject: %5Bwebsite%5D%20GTL%202013) (Edwin Buikeman)