Broekman Logistics opent state-of-the-art distributiecentrum

08-05-2019

Broekman Logistics heeft dinsdag 7 mei haar gloednieuwe meesterwerk van 65.000 m2 in Venlo geopend. Het magazijn, dat voldoet aan de strengste veiligheidsnormen voor de opslag van gevaarlijke goederen, werd het toneel van een spetterende opening.

De nieuwbouw werd feestelijk geopend door Raymond Riemen van Broekman Logistics, Wim Heylen van Heylen Warehouses, gedeputeerde Joost van den Akker van de Provincie Limburg en wethouder Boom van de gemeente Venlo.

Advisering door Peutz

Tijdens de rondleiding die na de opening plaatsvond, heeft onze senior adviseur Jeroen Hesen een toelichting mogen geven op onze rol in de totstandkoming van  het distributiecentrum.

Wij stonden Broekman vanaf de allereerste plannen in 2016 op o.a. de vakgebieden externe veiligheid, geluid, luchtkwaliteit en ruimtelijke ordening bij in het verkrijgen van de benodigde omgevingsvergunning voor het aspect milieu.

Broekman

Wij zijn erg trots dat wij onze bijdrage hebben mogen leveren en danken Broekman Logistics voor het vertrouwen in onze advisering.

Meer lezen over het distributiecentrum en onze bijdrage? Lees dan dit artikel en bekijk daarin het filmpje over de nieuwbouw gemaakt voor Logistics TV, waar Jeroen vanaf minuut 4.35 meer vertelt over de veiligheid binnen het distributiecentrum.

Contact: j.hesen [at] peutz.nl (Jeroen Hesen)