geluid naar omgeving

Molen De Nolet

Stellingmolen De Nolet ziet er klassiek uit. In de kap is echter een moderne stroomgenerator ingebouwd. In de lagere verdiepingen zijn ontvangstruimten en een filmzaal gerealiseerd waarin gasten worden ontvangen. Het is de hoogste molen in Schiedam (42,5 meter en inclusief de aerodynamische wieken zelfs 55 meter) en daarmee ook de hoogste in zijn soort ter wereld. De molen is gelegen aan het water naast de distilleerderij van Nolet aan de Hoofdstraat in Schiedam, met woningen op circa 30 m afstand.

TT-circuit

Het TT-circuit, ooit begonnen als stratencircuit, is één van de twee wegracecircuits in Nederland waar internationale races worden gereden. De bekendste is de moto GP, ook wel Dutch TT genoemd. Dit is het meest bezochte sportevenement van Nederland. Valentino Rossi haalde op dit circuit in 2009 zijn 100e Grand Prix zege.

Place2be

De Lage Landen International heeft in het project Place2be enkele bouwdelen van de vestiging aan de Vestdijk te Eindhoven geschikt gemaakt voor een nieuwe manier van werken, sterk gericht op flexibele arbeidsplaatsen. Het gebouw van De Lage Landen te Eindhoven omvat 7 bouwlagen en een parkeerlaag. Alle bouwlagen van de bouwdelen A, B en C met uitzondering van de parkeerlaag zijn volledig vernieuwd, waarbij de gevel en draagstructuur behouden zijn gebleven. Op de verdiepingen en deels op de begane grond zijn kantoren gerealiseerd met veel verschillende soorten werkplekken, o.a.

Abonneer op geluid naar omgeving