Glas Award 2016: nog tot 1 sept inzenden

09-08-2016

Voor de achtste maal wordt op woensdag 9 november tijdens de SGA Vakdagen te Gorinchem de tweejaarlijkse Glas Award uitgereikt aan Nederlandse- en Belgische bedrijven. Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland zal dit jaar de prijzen uitreiken.

De Glas Award wordt toegekend aan een bijzondere toepassing van vlakglas, een innovatief product of een spraakmakend proces of initiatief in de vlakglassector. Maar ook product- of organisatorische innovaties, evenals elk ander succesvol initiatief (bijvoorbeeld ter promotie van de toepassingen van vlakglas in het in- of exterieur) worden verzocht om te schrijven. Hiervoor kan een Innovatie Award gewonnen worden.

Wie kan er mee doen?

Vakgroep GBO roept glasbedrijven, opdrachtgevers, architecten, gevelbouwers en andere bedrijven uit de glassector op om in te zenden. Het ingevulde wedstrijdformulier en ondersteunende informatie zoals foto's moeten vóór 1 september 2016 in het bezit zijn van de vakgroep GBO. Een vereiste is wel dat het project, de toepassing of het initiatief dient na 1 september 2014 dient te zijn uitgevoerd.

Doorgaans worden vijf van de inzendingen genomineerd voor de Glas Award en de Innovatie Award. Dit gebeurt door een onafhankelijke jury, waarin o.a. Peutz zitting in neemt. De jury heeft ook dit jaar veel aandacht voor kleinere initiatieven en projecten. De nominaties komen uitgebreid voor het voetlicht in nummer 5 – 2016 van Glas in Beeld die op 25 oktober verschijnt.

Uw inschrijving

U kunt inschrijven door het wedstrijdformulier in te vullen en met de bijbehorende foto's op te sturen naar vakgroepGBO [at] bouwendnederland.nl. Alle gegevens dienen vóór 1 september a.s. ingestuurd te zijn.

Contactpersoon: m.vandevliet [at] gevel.com (subject: %5Bwebsite%5D%20glas%20award%202016) (Mathijs van de Vliet)