Miniseminar brandveilig, comfortabel en duurzaam

04-03-2012

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan het miniseminar over 'het nieuwe gebouwbeheer'; een kort programma voor facilitair managers en beheerders van scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen, kantoren en andere gebouwen. Deelname is gratis.

We stellen steeds hogere eisen aan veiligheid en comfort in gebouwen terwijl de budgetten krimpen en de regels in hoog tempo veranderen. In bestaande gebouwen sluipen ongemerkt onveilige situaties. De net ingerichte werkplekken voor ‘het nieuwe werken’ blijken onverwacht lawaaiig. En we willen onze bestaande gebouwen verduurzamen. Dat is geen sinecure. Wij nodigen u uit om deel te nemen aan het miniseminar over ‘het nieuwe gebouwbeheer’; een kort programma voor facilitair managers en beheerders van scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen, kantoren en andere gebouwen. In dit miniseminar geven we u een actueel overzicht van de ontwikkelingen, en vooral de mogelijkheden en quick fixes die wij uit de praktijk kennen. Deelnemers aan het miniseminar krijgen een uitnodiging voor het bijwonen van een spectaculaire brandproef in Peutz’ geaccrediteerde brandlaboratorium in Roermond op 24 april. Dan kunt u met eigen ogen zien hoe brandveiligheid wordt getoetst.

Wij zien u graag tegemoet op 27 maart in Mook of 17 april in Zoetermeer en op 24 april in Roermond. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Download Gebouwbeheer_Uitnodiging.pdf (800 kB).
Download Gebouwbeheer_Antwkaart.pdf (150 kB).

Contactpersoon: l.giepmans [at] mook.peutz.nl (Louise Giepmans)