Peutz aanwezig op de vakbeurs Milieu 2011

08-09-2011

Op 4, 5 en 6 oktober 2011 vindt in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch de Vakbeurs Milieu 2011 plaats. Op de beurs vindt u alles over milieubewust ondernemen op het gebied van bodem, lucht, geluid, brandveiligheid en vele andere onderwerpen.

Peutz zal op de vakbeurs aanwezig zijn en tevens elke dag een lezing verzorgen. Op dinsdag 4 oktober om 13:00 uur, op woensdag 5 oktober om 15:30 uur en op donderdag 6 oktober om 11:30 uur zal voor geïnteresseerden nader in worden gegaan op de Wabo (omgevingsvergunning) en het Activiteitenbesluit. 

Bezoek onze stand nummer 220 op het Kennisplein Lucht en Geluid waar u terecht kunt voor informatie over luchtkwaliteit, geluid (metingen, berekeningen, wetgeving etc.), de Wabo en overige milieugerelateerde vragen (o.m. over bodem, brandveiligheid, trillingen, opslag gevaarlijke stoffen, externe veiligheid etc.) of bezoek onze lezing tijdens één van de beursdagen.

Bent u voornemens de beurs te bezoeken, dan kunnen wij u (zolang de voorraad strekt) een uitnodigingskaart toesturen waarmee u gratis toegang tot de beurs heeft. Als extra voordeel kunt u tevens de naastgelegen vakbeurs Energie bezoeken, daar vindt u alles over energiebesparing en duurzame energie.

U kunt zich dan voorregistreren op www.milieuvakbeurs.nl met uw unieke kaartnummer en heeft dan bij de beurs snelle doorgang. Bij de ingang krijgt u de beursplattegrond zodat u ons gemakkelijk kunt vinden. Op www.milieuvakbeurs.nl, vindt u ook de actuele deelnemerslijst en het volledige programma van voordrachten en seminars.

Voor meer informatie: j.hesen [at] mook.peutz.nl (Jeroen Hesen)