Peutz Group neemt SONOR Kalibratie B.V. over

06-07-2021

Met ingang van 16 juli 2021 neemt Peutz Group (Adviesgroep Peutz & Associés B.V.) SONOR Kalibratie B.V. over. De eigenaren van SONOR Kalibratie B.V. blijven betrokken bij de bedrijfsvoering en delen kennis en kunde met het nieuwe team van technisch specialisten.

SONOR Kalibratie is het enige laboratorium in de Benelux dat merkonafhankelijk geluids- en trillingsmeetapparatuur geaccrediteerd kalibreert volgens IEC/ISO 17025. Het geaccrediteerde laboratorium verhuist op 15 juli van Nieuwegein naar een splinternieuw laboratorium aan de Paletsingel 2 in Zoetermeer.

Over SONOR Kalibratie B.V.

Het laboratorium wordt al 13 jaar met veel passie en deskundigheid geleid door Fabienne Salama en, sinds 2012, Jan Zwart. Een team met meer dan 60 jaar ervaring in services en kalibratie van geluid- en trillingmeetappparatuur. In 2008 hebben zij de accreditatie voor het kalibreren van geluidsmeetapparatuuur verkregen. In 2012 werd dit aangevuld met een accreditatie voor de kalibratie van versnelling- en trillingsopnemers. Zij blijven investeren om meer merken en typen meetapparatuur te kunnen kalibreren.

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Jérôme Eijsackers of Eugène de Beer via 085 8228 700.

Feestelijke overdracht