Peutz op Vakbeurs Energie 2015

01-10-2015

Op 6, 7 en 8 oktober 2015 vindt in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch de Vakbeurs Energie 2015 plaats. Op deze beurs vindt u alles over energiebesparing en duurzaamheid. Wij zullen er dit jaar wederom met een grote stand aanwezig zijn.Kom naar onze stand in hal 3, stand nummer F030. Wij bespreken alle energie-, milieu- en duurzaamheidsaspecten graag verder met u. Ook informeren wij u graag over de sinds 1 januari aangescherpte Bouwbesluit-eisen of onze mogelijkheden om voor u een energielabel te verzorgen.

BREEAM

Tevens zal elke dag één van onze BREEAM-experts aanwezig zijn om uw specifieke BREEAM/duurzaamheidsvragen te beantwoorden of eventuele vragen over certificeringen met de nieuwe beoordelingsrichtlijn BREEAM-NL 2014.

Voor geïnteresseerden is het door Peutz opgestelde “Inspiratieboek Duurzame kantoren” af te halen bij onze stand.

U kunt in onze stand natuurlijk ook terecht voor informatie over al onze andere vakgebieden zoals luchtkwaliteit en geluid, ruimtelijke ordening, Wabo, vergunningen, brandveiligheid en tal van andere expertise-gebieden.

Gratis toegang

Graag stellen wij u in de gelegenheid om een gratis bezoek te brengen aan de beurs, die wellicht ook voor u interessant is. Bent u voornemens de beurs te bezoeken, dan kunnen wij voor u een toegangsbewijs verzorgen. Op deze manier heeft u én gratis toegang tot de beurs én bij de ingang van de beurs snelle doorgang. Bij de ingang van de beurs krijgt u een beursplattegrond zodat u ons gemakkelijk kunt vinden. Hiervoor kunt u contact opnemen via info [at] peutz.nl (subject: Vakbeurs%20Energie%202015) (info[at]peutz[dot]nl). Kijk voor meer informatie op www.energievakbeurs.nl. U vindt daar ook de actuele deelnemerslijst en een programma van voordrachten en seminars.

Contactpersoon: j.hesen [at] peutz.nl (subject: Vakbeurs%20Energie%202015) (Jeroen Hesen)