BREEAM

Markthal

Het gebouw De Markthal Rotterdam, geopend door Koningin Máxima in oktober 2014, is prominent in het nieuws geweest. Binnen de eerste maanden zijn er al meer dan drie miljoen bezoekers geweest. Het concept is uniek voor Nederland.

FIRST, Rotterdam

FIRST Rotterdam omvat de herontwikkeling van het Weenapoint te Rotterdam in meerdere fasen. Fase 1 wordt een nieuwe markering in de Rotterdamse skyline. Het gebouw zal plaats bieden aan een mix van stedelijke functies waaronder kantoorruimte, horeca en retail. NautaDutilh en Robeco zijn o.a. de huurders van het toekomstige pand.

VOS Logistics

Luchtdichtheidsmeting bij de oplevering van een nieuw distributiecentrum in het kader van BREEAM-NL certificering, credit ENE 26. Het volume van de hal bedraagt 180.000 m³. Peutz is een van de weinige partijen in Nederland die dergelijke grootschalige metingen kan uitvoeren.

Place2be

De Lage Landen International heeft in het project Place2be enkele bouwdelen van de vestiging aan de Vestdijk te Eindhoven geschikt gemaakt voor een nieuwe manier van werken, sterk gericht op flexibele arbeidsplaatsen. Het gebouw van De Lage Landen te Eindhoven omvat 7 bouwlagen en een parkeerlaag. Alle bouwlagen van de bouwdelen A, B en C met uitzondering van de parkeerlaag zijn volledig vernieuwd, waarbij de gevel en draagstructuur behouden zijn gebleven. Op de verdiepingen en deels op de begane grond zijn kantoren gerealiseerd met veel verschillende soorten werkplekken, o.a.

Abonneer op BREEAM